SANA SINULLE

Voit myös katsella Sana Sinulle kanavaa Youtubessa

Siunaus

03.02.2023

Siunaus- sana sisältää hyvin paljon. Siunaus on korvaamaton hengellisessä elämässä. Siunaus tarkoittaa "menestyksen toivotusta". On oikein aloittaa jokainen päivä toivottamalla menestystä lähimmäiselle. Menestyksen toivotus merkitsee siunauksen toivottamista lähimmäiselle.

Ihmisillä on kaikenlaisia pyyntöjä, toivomuksia ja rukouksia. Toivomus hyvästä elämästä ja menestyksestä ovat lähelle monien ajatuksia. Maailman suurissa uskonnoissa anotaan ja pyydetään jumalilta.

Yhdysvalloissa lähetetään 1600 miljoonaa joulukorttia. Yhdysvalloissa on 331 miljoonaa asukasta. Joulukortteja kirjoitetaan 4,8 kappaletta jokaista asukasta kohden. Christianity Today- lehden tietojen mukaan yleisin toivotus joulukorteissa on "Merry Christmas". Toiseksi yleisin on Happy Holidays ja kolmanneksi suosituin Seasons´s Greetings".

Lumipyry

16.12.2022

Teksti: Sinikka Opas. Kuva: Eero Ketola

Kyselin usealta, eri ikäiseltä henkilöltä heidän ajatuksiaan itsenäisyydestä. Kaikki olivat hyvin kiitollisia siitä, että maamme on itsenäinen. Iäkäs, 98 -vuotia henkilö kertoi: " On suuri asia, että maamme on itsenäinen. Jos emme olisi itsenäisiä niin olisi varmasti pelkoja. Emme olisi niin vapaita kuin nyt. Suomessa on hyvä asua ja olla. On...